Odvjetnica za ljudska prava, 41-godišnja Amal Clooney i njen suprug, američki glumac, 57-godišnji George, proteklo vrijeme su punili naslovnice navodima o razvodu braka, ali bračni par ih je opovrgnuo. Nedavno su boravili u Ujedinjenom Kraljevstvu te prisustvovali na nekoliko velikih događaja, a time su potaknuli glasine o trudnoći. Naime, Business Times prenosi kako se šuška da je Amal opet trudna i to s blizancima. 

Na Dan žena je objavljena priča kako se na Amal nazire trudnički trbuščić, koji je posebno bio istaknut na svečanoj dobrotvornoj gala zabavi u Edinburghu. Također tvrdi kako im je izvor otkrio da Amal jako pomno bira outfite za pojavljivanje u javnosti kako bi sakrila vijest o trudnoći. No, Gossip Cop je vrlo brzo demantirao glasine o njenoj drugoj trudnoći od izvora bliskog paru koji je rekao kako glumac i odvjetnica ipak ne očekuju prinove u obitelji.

Podsjećamo, George i Amal su uplovili u bračnu luku prije četiri i pol godine te imaju dvoje djece, jednoipolgodišnje blizance, kći Ellu i sina Alexandera. No, 2017. godine je upravo Amal za The Hollywood Reporter rekla kako nema u planu ponovno ostati trudna nakon što je rodila blizance.