Jedan od najomiljenijih domaćih glumaca, Amar Bukvić, na društvenim je mrežama svojoj supruzi Almi čestitao godišnjicu braka, uz čestitku objavivši fotografiju s vjenčanja.

Uz objavu fotografije, romantični je 38-godišnjak napisao da je voli. Glumac je u braku s Almom Vukičević Bukvić, bivšim modelom, a danas PR stručnjakinjom već pet godina. Amar i 32-godišnja Alma u bračnu su luku uplovili nakon nešto više od godinu dana veze, a potom postali i roditelji dvoje djece, četverogodišnjeg Amana i jednogodišnje Amal. 

Podsjetimo, nedavno je glumac proslavio rođendan, a tim je povodom za Story.hr ispričao kako nema veće sreće od roditeljstva, a otkrio je i da mu je, otkako je postao roditelj, 'najveći osjećaj sreće kad im dopustiš da pušu svjećice na tvojoj torti'. 

Na vlastitom Instagram profilu oglasila se i Alma, objavivši fotografiju buketa cvijeća kako stoji odloženo na potpisanu knjigu vjenčanih, također čestitavši suprugu ovaj bitan datum. 

Podsjetimo, Amar je Almom bio oduševljen od prvog dana, a upoznali su se na rođendanskoj proslavi košarkaša Damjana Rudeža, prilikom čega je trenutak opisao ovakvim: 'Činilo mi se da je to ljubav na prvi pogled, onaj trenutak kad učinite sve što možete da tu osobu zadržite u svojoj blizini'. Izgleda kako je još te večeri upaljen plamen koji gori do današnjih dana.