Story radio
Početna Celebrity 4179 prikaza 13. lipnja 2019.

Amar Bukvić fotografijom čestitao supruzi

Story Press.

Veselje sa svih strana

Jedan od najomiljenijih domaćih glumaca, Amar Bukvić, na društvenim je mrežama svojoj supruzi Almi čestitao godišnjicu braka, uz čestitku objavivši fotografiju s vjenčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic) on

Uz objavu fotografije, romantični je 38-godišnjak napisao da je voli. Glumac je u braku s Almom Vukičević Bukvić, bivšim modelom, a danas PR stručnjakinjom već pet godina. Amar i 32-godišnja Alma u bračnu su luku uplovili nakon nešto više od godinu dana veze, a potom postali i roditelji dvoje djece, četverogodišnjeg Amana i jednogodišnje Amal. 

 | Author: Matea Smolčić Senčar Matea Smolčić Senčar.

Podsjetimo, nedavno je glumac proslavio rođendan, a tim je povodom za Story.hr ispričao kako nema veće sreće od roditeljstva, a otkrio je i da mu je, otkako je postao roditelj, 'najveći osjećaj sreće kad im dopustiš da pušu svjećice na tvojoj torti'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic) on

Na vlastitom Instagram profilu oglasila se i Alma, objavivši fotografiju buketa cvijeća kako stoji odloženo na potpisanu knjigu vjenčanih, također čestitavši suprugu ovaj bitan datum. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alma Vukicevic Bukvic (@lil_almich) on

Podsjetimo, Amar je Almom bio oduševljen od prvog dana, a upoznali su se na rođendanskoj proslavi košarkaša Damjana Rudeža, prilikom čega je trenutak opisao ovakvim: 'Činilo mi se da je to ljubav na prvi pogled, onaj trenutak kad učinite sve što možete da tu osobu zadržite u svojoj blizini'. Izgleda kako je još te večeri upaljen plamen koji gori do današnjih dana. 
 

Komentari