Glumac Amar Bukvić posljednjih nekoliko mjeseci ima pregršt razloga za slavlje. Početkom svibnja supruga, PR stručnjakinja Alma Vukičević Bukvić, na svijet je donijela njihovo drugo dijete, kćer Amal, 10. lipnja član ansambla zagrebačkoga Gradskog dramskog kazališta Gavella proslavio je 37. rođendan, a tri dana poslije obilježio je četvrtu godišnjicu braka. Dugo, toplo ljeto iskoristio je za odlazak na more po prvi put u četvero, a sada se sa svojom skladnom obitelji ponovno odlučio na putovanje.

Tako je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj sa suprugom Almom i njihovo dvoje djece pozira u zračnoj luci. Iako nije rekao kamo su se točno zaputili, Amar je otkrio da su se odlučili posjetiti toplije krajeve gdje će uživati sa svojom obitelji.

'Uistinu se trudim što više vremena provesti sa svojom djecom. Trenutačno sam u gužvi zbog premijere predstave u Gavelli, paralelno snimam film i seriju ‘Na granici’ pa sam svakodnevno na snimanju, ali svaki slobodan trenutak nastojim provesti s njima', rekao je za Story nedavno 36-godišnji zagrebački glumac. 

'Amal je zaista dobra beba. Imamo sreću što spava, jede i napreduje u najboljem mogućem pogledu. Brat je jako voli pa nam se sve odlično posložilo. Kao otac trudim se da vrijeme s njima provodim sam, odlazim u šetnje i nije mi problem biti sa svojom djecom. Uživam s njima', dodao je glumac koji je radnu jesen počeo premijerom predstave ‘Pijani’ u matičnom kazalištu Gavella.