Jedan od najtalentiranijih i najzaposlenijih domaćih glumaca mlađe generacije, Amar Bukvić, slavi 38. rođendan. Tim povodom smo ga kontaktirali, a on se kao i uvijek rado odazvao. Opisao je kako provodi ovogodišnji rođendan, na koji način ga supruga svake godine iznenadi, te objasnio što mu stvara najveći osjećaj sreće. 

Ovaj simpatični Zagrepčanin na pitanje kako provodi rođendan, odgovorio je kako bolji rođendan od ovogodišnjeg na Braču nije mogao poželjeti. Glumac je, naime, u predahu od brojnih obveza odlučio pobjeći sa suprugom Almom i njihovo dvoje djece.

Naravno, uz svaki rođendan dolazi i poklon, a o svome Amar kaže: 'Supruga me uvijek iznenadi kad su rođendani u pitanju, kako dječji, tako i moji. Jako je pažljiva i ne sumnjam da će i današnji poklon biti takav. Obično me uvijek navede na potpuno krivi trag'. Ne krije koliko ga više vesele proslave otkako je postao otac, a ponajviše voli, kako kaže puhanje svjećica. 'Otkako sam roditelj, više svjećice na torti ne pušem ja, i to je zapravo najveći osjećaj dječje sreće, kad im dopustiš da pušu svjećice na tvojoj torti', priča ovaj raznježeni otac četverogodišnjeg Amana i 13-mjesečne Amal. 

No, uskoro slijedi povratak s otočke idile natrag na posao, a na pitanje što očekuje u poslovnom smislu i koji su mu kratkoročni planovi, Amar otkriva da ga u sljedećoj sezoni očekuje par velikih projekata kojima se iznimno raduje, a najviše se veseli filmu 'Djeca sa CNN-a', jer je u taj projekt toliko emocionalno involviran da iz poslovne ulazi i u privatnu sferu. A što se pak privatnoga tiče, Amar priznaje kako mi niti najmanje ne bi smetalo ukoliko bi sljedećih godinu dana bilo jednako kao i proteklih. 

'Da nam djeca budu jednako zdrava i vesela kao što su to bili proteklu godinu', kaže o svojim rođendanskim željama. A jedna druga želja će se mu uskoro ostvariti. Naime, Amar sa suprugom i djecom ovog kolovoza putuje u inozemstvo, što će podmlatku ujedno biti i prvo putovanje van Lijepe Naše, a priznaje da će kćerkica Amal najviše uživati jer obožava istraživati. Amar je u braku s bivšim modelom, a danas PR stručnjakinjom Almom od 2014. godine.