Jedan od naših najpoznatijih i najtraženijih glumaca, 37-godišnji Amar Bukvić godinu za godinom niže uspjehe, bilo na velikom i malom ekranu ili kazališnim daskama. Nedavno se pojavio u popularnoj seriji Nove TV 'Na granici' te u novoj seriji koja je počela s emitiranje, 'Uspjeh', u produkciji HBO-a. 

'Seriju 'Na granici' trenutno snimam s ekipom s Nove TV s kojom sam već radio nekoliko serija, tako da mi je bilo jako drago raditi s tim timom. Snimanje je bilo jako ugodno, a s obzirom na to da sam se snimanju priključio dosta kasno, ipak mogu reći kako mi je uloga 'sjela' te sam se odmah uklopio u glumačku ekipu', rekao je za Story.hr vrlo zaposleni Amar te se osvrnuo i na najnoviju hit seriju 'Uspjeh'.

'Snimanje je bilo završeno u proljeće. To je serija koja je snimana ipak na jednoj višoj razini od svih serija snimanih do sada u Hrvatskoj. Bilo mi je veliko zadovoljstvo snimati s tim ljudima i Danisom Tanovićem, te sam ponosan što sam dio tog projekta. Vidimo da jako dobro prolazi kod publike pa se nadamo i drugoj sezoni', ponosno je istaknuo.

Općenito o atmosferi sa snimanja navedenih dviju serija Amar ima samo riječi hvale. 'Samo snimanje i kada se glumci nađu na jednom mjestu je prepuno anegdota. I vicevi nastaju od anegdota. Naime, glumci najčešće prepričavaju viceve, uvijek su neke zanimljive situacije. Inače nas glumaca je u Hrvatskoj zbilja malo i svi se znamo, stoga zaista uživamo kada se vidimo i radimo na zajedničkim projektima jer se nažalost, zbog obaveza ne stignemo privatno družiti', objasnio je.

Da Amar zaista uživa u glumi, vidimo po mnogim projektima koje radi, a trenutno završava i snimanje filma 'Djeca sa Cnn-a' na kojem je glavni glumac i producent. 'To je vrlo specifičan projekt, a snimanje mi oduzima puno vremena jer traje preko godinu dana. Naime, nemamo veliki budžet tako da svaki puta kada skupimo novce u blokovima, radimo. A biti glavni glumac i ujedno producent je posebno iskustvo. Svi smo ponosni na ovaj projekt te imamo još samo nekoliko dana snimanja. Nadamo se da će film izaći ove godine. Svi smo vrlo ozbiljno radili na tome te se ovom prilikom zahvaljujem apsolutno svima koji su radili na filmu', ispričao je te nam otkrio kako usklađuje poslovne i privatne obveze.

'Stvari se poslože. Uvijek imam vremena za obitelj. Imam klizno radno vrijeme tako da se često dogodi da imam nekoliko oslobodih dana u nizu, a ponekad me uopće nema. No, volio bih više vremena provoditi s obitelji', istaknuo je otac dvoje djece, sina Amana koji će navršiti četiri godine te kćerkice Amal koja je rođena u travnju prošle godine, a koje ima u skladnom braku s pr-agenticom Almom.

Glumac omiljen većini publike ističe koliko mu je važna obitelj te vrijeme koje provode zajedno. 'Blagdani su bili radni zbog proba i snimanja. Ipak smo svi zajedno, obiteljski, otišli na nekoliko dana na put u Austriju. Putovanja pokušavam uklopiti u raspored tako da su što češća, jer upravo ona ispunjavaju čovjeka', zaključio je.