Popularni glumac Amar Bukvić i njegova supruga, PR stručnjakinja Alma Vukičević Bukvić, danas su dobili svoje drugo dijete, kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Amal. 'Došla nam je Amal. 3700kg, 53 cm. Točno u 14 h', napisao je presretni Amar na svojem Facebook profilu. Za svoju je objavu u kratkom vremenu dobio pregršt lajkova i komentara, a čestitke paru ne prestaju stizati.

Par već ima sina Amana, kojeg su dobili u ožujku 2015. godine. 'Roditeljska uloga uistinu je najljepša. Čovjek zapravo i ne zna kakav je to osjećaj dok ga ne doživi. Dok raste sve si privrženiji djetetu, ono postaje dio tebe. Nevjerojatno je to iskustvo', jednom nam je prilikom rekao 36-godišnji Zagrepčanin.

Alma i Amar zaljubili su se pred ljeto 2012. godine na rođendanskoj večeri zajedničkog prijatelja – košarkaša Damjana Rudeža. 'Bila je to ljubav na prvi pogled, onaj trenutak kad učinite sve da tu osobu zadržite u svojoj blizini… Katkad mi se čini da nam se već u pogledu vidi da potpuno isto razmišljamo i želimo iste stvari', jednom je Amar rekao za Story.