Story radio
Početna Celebrity 1337 prikaza 10. kolovoza 2018.

Amel Ćurić predahnuo od očinskih obaveza na jednu noć

Pixsell/Borna Filić.

Bosanskohercegovački pjevač vidno raspoložen prisustvovao je Story Hall of Fame Sarajevo

Kako je u Sarajevo stigao najglamurozniji događaj u regiji - Story Hall of Fame, tako se skupilo i mnoštvo poznatih iz regije koji su svojim prisutstvom uveličali ovaj veliki dan.

Jedno od poznatih lica bio je i Amel Ćurić, bosanskohercegovački pjevač koji je unatoč tome što je prije svega mjesec dana, 9. srpnja, postao otac, želio prisustvovati Story Hall of Fameu. Iako inače je ljubitelj dobrih partyja, pjevač ističe kako u zadnje vrijeme sve manje 'zaruži' van svog doma. 'Moram priznati da sam se sada malo uozbiljio. Prije četiri dana sam proslavio svoj 38. rođendan i postao sam otac prije točno mjesec dana, tako da mi je više party kod kuće nego vani' otkrio je nasmijani Amel za Story.hr.

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Amel Ćurić

Roditeljske brige su pokucale na vrata, pa se tako i Ćurić susreo s brojnim slatkim brigama svakog tate. 'Ljubav je sve veća, a i briga je sve veća. Polako se počenje buditi i zezati nas. Čekamo da prođe prvih par mjeseci da vidimo kakav će karakter imati' ispričao je o novoj ulozi u životu.

Upravo zbog prinove u obitelji 38-godišnji pjevač odlučio je ovo ljeto ništa ne raditi i posvetiti se obitelji. 'Uzeo sam sam svoj godišnji odmor još 20 dana prije nego što mi se supruga porodila i još mjesec dana nakon. Tako da tek sada, od ovog vikenda krećem s turnejom kada su u pitanju gaže, pa sve do kraja rujna'  podijelio je Amel koji se brzo uputio na party.

Komentari