Petra Mastelić već neko vrijeme živi u Americi gdje joj život, barem kako se čini prema društvenim mrežama, zaista cvjeta. Osim svog supruga, bivša voditeljica u Kaliforniji ima i brojne prijatelje, a neke od njih zna već godinama. Među njima je i glumica Leona Paraminski, koja baš poput Petre tamo živi sa suprugom Tinom. Budući da je Petri u posjet došao brat Luka Nižetić, njih su se dvoje zaputili u Santa Barbaru kako bi posjetili svoju prijateljicu te s njom proveli dan uživajući u prirodi.

Zajedničku fotografiju društva, na Instagramu je objavila Leona te uz nju napisala kako je užitak biti s Lukom i Petrom. U komentarima se odmah oglasio i Luka koji je napisao: 'Volimo te!', a Petra je Leoni kazala kako joj je divna Santa Barbara te ju pozvala kod sebe u San Francisco.

Inače, modna blogerica Petra, preko 'bare' je odselila sredinom listopada 2016. godine zbog ljubavi prema Frani Masteliću s kojim se i oženila prije dvije godine na plaži u San Franciscu. Par je sudbonosno 'da' izrekao još jednom ispred svojih prijatelja u crkvi sv. Križa u Splitu. Njezin suprug, inače Sinjanin studirao je na višem američkom sveučilištu biznis menadžment koji je naposljetku i diplomirao, a fakultet je nedavno upisala i sama Petra.

Leona pak, osim što glumi, na fakultetu predaju Glumu pred kamerama, a njezin suprug radi kao profesor na Sveučilištu Kalifornija. Par  koji se upoznao prije 15 godina, u Americi živi nešto manje od četiri godine, a preselili su se zbog Tina koji je tada u Americi upisao post doktorat.