Nekad popularna pjevačica, a danas uspješna spisateljica Anđa Marić doživjela je nezgodu koju je podijelila sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama. Naime, ozlijedila je nogu zbog koje joj je iz noge potekla krv. Fotografiju svoje ozlijeđene noge podijelila je na Instagramu te uz nju kratko napisala: 'Ponekad padam'.

Brojni obožavatelji odmah su je krenuli tješiti te su joj uputili mnogo toplih riječi. 'Sreća pa nisu bijele. Starke jel'', 'Bitno je ustati' i 'I pad je let', samo su neki od komentara koje je Anđa skupila u vrlo kratkom vremenu.

Anđa već duže vrijeme ima zdravstvenih problema, a otkako joj je dijagnosticirana multipla skleroza, nekad uspješna pjevačica otkrila je ljubav prema pisanju. Osim knjiga, redovito piše i blog, a netko bi rekao da Anđa napokon živi punim plućima, otkriva nove stvari i uživa u putovanjima, no istina je da zapravo ne dopušta da joj bolest utječe na život.

Premda uvijek djeluje veselo, Anđa je nedavno za Story priznala kako joj nije uvijek lako boriti se s negativnošći. 'Imam crno more tuge u sebi, moja sreća i radost obrnuto su proporcionalni mojoj tami. Ne može netko biti iznimno veseo, a da s druge strane negdje nema težak pad. Neki ljudi kažu da nisu ni presretni ni prežalosni, ja imam velike oscilacije', priznala je, ali i otkrila kako se ne predaje već svakim danom napreduje.

Iako njezin život ide u kreativnom smjeru, Anđa je nedavno za Story otkrila kako se ne misli vratiti pjevanju. 'Iskreno ne da mi se biti stara pjevačica u gaćama na pozornici. Znam kako izgledaju ti koncerti. Počinju najranije u ponoć, u zadimljenoj diskoteci, publika su razulareni, pijani 20-godišnjaci i onda se ti njima trebaš svidjeti. Nije li to žalostan život? Imala sam za to želudac u 20-ima, a da mi sada netko kaže da noćas nema spavanja nego da moram negdje cupkati, ne dolazi u obzir! Radije ću u krevet. Volim jutro, dan', zaključila je.