Spisateljica i pjevačica Anđa Marić već duže vrijeme ima zdravstvenih problema te joj je dijagnosticirana multipla skleroza, no s bolešću se dosad uvijek uspješno borila i trudila da joj ona ne utječe negativno na svakodnevan život. Ipak, svojom posljednjom objavom na Instagramu, 42-godišnjakinja je zabrinula brojne obožavatelje podijelivši fotografiju na kojoj leži na bolničkom krevetu spojena na infuziju.

'Bila sam u međuprostoru ispunjenom ljubavlju. Bez vremena i prostora. E tako se može', napisala je Anđa i dala do znanja da ni zdravstveni problemi ne mogu umanjiti njezin optimizam i pozivan stav. Brojni pratitelji odmah su joj počeli pisati komentare podrške te joj poručili da ostane jaka.

Inače, upravo otkako joj je bolest dijagnosticirana, nekad uspješna pjevačica otkrila je ljubav prema pisanju, a osim knjiga, redovito piše i blog. Premda uvijek djeluje veselo, Anđa je nedavno za Story priznala kako joj nije uvijek lako boriti se s negativnošći. 'Imam crno more tuge u sebi, moja sreća i radost obrnuto su proporcionalni mojoj tami. Ne može netko biti iznimno veseo, a da s druge strane negdje nema težak pad. Neki ljudi kažu da nisu ni presretni ni prežalosni, ja imam velike oscilacije', priznala je, ali i otkrila kako se ne predaje već svakim danom napreduje.