Splitska glumica Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom Uglešićem odmor provodi u dalekom Dubaiju. Lijepa glumica redovno časti pratitelje na svom Instagram profilu fotografijama s putovanja na kojem sa suprugom uživa u romantičnim večerama istražujući egzotičnu kulturu Dubaija. Jedna od posljednjih Aninih objava na Instagramu izazvala je lavinu komentara i nagađanja o trudnoći među njezinim pratiteljima. 

'Bavim se mišlju o porodu u kadi...Šalim se. Samo uživam.', napisala je Gruica ispod fotografije na kojoj pozira u kadi luksuzne hotelske sobe. 

Anini pratitelji na Instagramu shvatili su ovu objavu kao najavu moguće prinove u obitelji Uglešić pa su zasuli glumicu lijepim komentarima. 'Čim misliš znači da potajno priželjkuješ..Samo puno djece i sreće', jedan je od komentara oduševljenih pratitelja.

Podsjetimo, 35-godišnja Ana Gruica Uglešić i psihijatar Boran Uglešić vjenčali su se u kolovozu prošle godine na Šolti na intimnoj ceremoniji u prirodi, uz miris borova i mora. Iako do sada još nije bilo službene potvrde o prinovi u obitelji, ovo bi bila druga trudnoća za glumicu koja iz prethodnog braka s hrvatskim piscem Hrvojem Šalkovićem ima trogodišnjeg sina Marata Ivana.