Ana Gruica danas je starija i iskusnija za jednu godinu, a iako je riječ o samo o 365 dana više, Ana će rođendan proslaviti čak četiri puta! Od danas 35-godišnjakinja, sinoć je još jednu životnu stranicu okrenula u društvu članova najuže obitelji koji su se obasuli darovima. 'Stvarno su se svi potrudili, dali su mi poklone i zajedno smo se zabavljali. Jako su me razveselili', otkrila je za Story.hr Ana. Da je napunila 35. godinu, podijelila je i sa svojim obožavateljima na Instagramu objavivši nekoliko fotografija s rođendanskim balonima. 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

'Party broj 1. Gruice, Maroši, Uglešići i pokoji Šalković...', napisala je ispod fotografije, navodeći time tko joj je ovaj dan učinio posebnim. Iako je već sinoć obilježila ulazak u novu godinu, to je bilo tek zagrijavanje. 'Planiram još tri partyja - dva za obitelj i rodbinu, a jedan za prijatelje. Sva tri će biti kod kuće, bit će super', uzbuđeno je otkrila te istaknula kako se ne boji starenja.

'Što sam starija, to sve više shvaćam da, ako čovjek 'pametno' stari, onda je to najljepša stvar koja ti se može dogoditi', ispričala je Ana i složila se s onom da su 'tridesete nove dvadesete'. 'Osjećam se odlično, jako sam sretna i nadam se da će mi i četrdesete biti nove tridesete', dodaje Ana. Da će joj 35. imati pozitivan predznak dokazuju i novosti iz njezinog privatnog i poslovnog života koje su je zadesile krajem prošle godine.

Anin život posljednjih tjedana obilježila nova ljubav, a riječ je o vezi s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Par je najprije izbjegavao pojavljivanje u javnosti, a onda su shvatili da to nema smisla te su ponosno pokazali svoju ljubav. Osim što priprema novu predstavu, odlučila je nastaviti s obrazovanjem. 'Uskoro krećemo s radom na novoj predstavi, adaptaciji Shakespeareovih djela ‘Na krilima ljubavi’ u režiji Roberta Raponje. Budući da Split ne nudi neku ludu kazališnu scenu, odlučila sam ne gubiti vrijeme jer vjerujem u cjeloživotno učenje, pa sam upisala poslijediplomski studij u Osijeku', otkrila je nedavno za Story. 

Foto: Instagram