Story radio
Početna Celebrity 8129 prikaza 29. kolovoza 2018.

Ana Gruica: 'Nisam narcisoidna osoba'

Otvoreno o svemu

Zgoda i temperamentna 35-godišnja Splićanka intervjue daje samo kada ima što za reći, a ovaj put ima nekoliko sjajnih povoda za razgovor. Osim čarobnih trenutaka u šprivatnom životu, povod je i uloga u predstavi 'Orestija' na Spluitskom ljetu, zbog koje je gotovo cijelo ljeto imala probe i po 12 sati na dan. Iskreno je progovorila o ljubavi koja ju je 'strefila' u rodnom gradu, i o odnosu s bivšim partnerom, Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima trogodišnjeg sina. Ekskluzivno za Story pričala je o vjenčanju u Dalmaciji, a razgovor je popratila atraktivnim fotografijama snimljenima na splitskim lokacijama.

'Žao mi je ljudi koji osuđuju. Kladim se da isti ti koji ružno govore o meni, u ovom našem malom selu od države, žive u nesretnom braku i imaju tužnu djecu. Savjetujem im da smognu snage i nađu izlaz  te daju djeci priliku za lijep život. Danas je biti sretan najveći luksuz', izjavila je Ana.

Cijeli intervju s Anom Gruicom pročitajte u novom broju magazina Story, kojeg možete kupiti na svim kioscima od srijede, 29. kolovoza, 2018. godine.

Komentari