Story radio
Početna Celebrity 2070 prikaza 05. rujna 2018.

Ana Gruica otkrila kako je izgledala sa 13 godina

Ana Gruica 2

Glumica otkrila i u čijem društvu se tada našla

Akademska glumica Ana Gruica Uglešić osim po svojoj glumi prepoznatljiva je po odličnom modnom ukusu i redovitim objavama na društvenim mrežama kojima privlači mnogo pažnje.

Ništa drugačije nije bilo ni sada, kada se lijepa Ana nostalgično prisjetila kako je izgledala s punih 13 godina. Poluduge svijetlo smeđe kose, u tada najpopularnijim Levisicama visokog struka i crop topu dugih rukava, glumica se rasplesala netom prije modne revije koju je nosila. Iako je priložena fotografija snimljena 1996., moramo priznati da na njoj Ana ipak izgleda koju godinu starije, s čime su se složili i njeni obožavatelji u komentarima. 'Ja. Sa 13. Prije modne revije. Pod budnim okom svog oca i današnjeg zeta. Tonči Maroš. U (ondašnjeg) Paganinija. 1996. Hm. Izgledam li starije tu?' upitala je glumica svoje pratitelje. Bez obzira na manekenstvo kojim se bavila, Ana je odlučila modne piste zamijeniti onim kazališnim i uživa u njima punim plućima.

Osim u kazalištu, Gruica uživa u prvim danima braka sa splitskim psihologom Boranom u Italiji, a netom prije medenog mjeseca plovili su brodom po jadranskoj obali. Za Story je nedavno otkrila kako im je idući korak povesti njihovu djecu, Antoniju i Marata 'nekamo gdje će samo njihove želje i potrebe biti u centru pažnje.

 

Komentari