Život simpatične glumice Ane Gruice posljednjih je mjeseci obilježila nova ljubav s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Par je najprije izbjegavao pojavljivanje u javnosti, ali ubrzo su počeli ponosno pokazivati svoju ljubav. Da Ana i Boran misle ozbiljno, dokazuje i fotografija koju je objavila na Instagram profilu, a na kojoj pozira zagrljena s Boranovom majkom, koju već sada naziva svojom svekrvom.

'Nas dvije. Kaže ona da napišem: 'Neraskidivo prijateljstvo'. I ja napisala', stoji pored fotografije, a Ana je dodala još i emotikone sa srcima u očima te hashtagove 'snajka', 'sveki', 'ono bitno' i 'obiteljska ljubav'.

Ana je za svoju objavu dobila brojne pohvale, a u komentarima se oglasio i Boran, koji je napisao: 'Moje' te dodao crveno srce. Kako je vidljivo po fotografiji na kojoj dame poziraju, Ana se trenutno nalazi u rodnom Splitu, gdje je zajedno sa svojim dragim uživala i na koncertu Massima. Za koncert je odabrala atraktivnu zlatnu haljinu s potpisom Elfs, a njezin se Boran odlučio za klasičnu bijelu košulju i trendi zelene hlače. Svoj su stajling, kao i veliku ljubav također pokazali na društvenim mrežama objavivši fotografiju na kojoj razmjenjuju nježan poljubac.

35-godišnja glumica i devet godina stariji markantni liječnik, prvi put su zajedno viđeni krajem prošle godine, a Ana nikada nije voljela previše govoriti o svojem privatnom životu, pa tako ni o novom partneru.

'Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock‘n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiju u novinama i povećan interes za svoj privatni život. O nama nisam govorila i teško da ću i govoriti. Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu', rekla je Ana nedavno za Story.hr, a na pitanje što kod njega najviše cijeni, kratko je odgovorila: 'U ovih pola godine našeg druženja pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života'.