Glumica Ana Gruica i  psihijatar Boran Uglešić vjenčali su se u kolovozu ove godine na Šolti na intimnoj ceremoniji u prirodi, uz miris borova i mora. Svoj veliki dan odlučili su zadržati za sebe, pa obožavatelji glumice dosad nisu imali prilike vidjeti kako je proslava njihove ljubavi izgledala. Ipak, Ana je iznenadila sve korisnike društvenih mreža kada je na Instagramu objavila niz fotografija tog svečanog dana.

'Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti 'tajno'. Kako je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi... Jer samo su ljubav i obitelj ono bitno. Stoga počinjem ovo putovanje najljepšom slikom. Slikom oca koji čeka vjenčanje svog sina', napisala je Ana uz prvu objavljenu fotografiju.

Osim kumova, prijatelja i obitelji, Ana je objavila fotografije same ceremonije, ali je priznala i da je bila toliko ganuta da su joj potekle suze. Njezina i Boranova ljubav svakim je danom sve jača, a kakav odnos imaju te što ju je privuklo opvom cijenjenom psihijatru, odala je nedavno za Story.

'Možemo to ovako reći: ima toliko osobina, i to specifičnih, meni savršenih, pa duboko vjerujem da ćemo umrijeti zajedno. Uvijek sam imala teoriju o jednom životu i nisam se nikada borila za muškarca ni za odnos. No za ovu se ljubav, vjerujem, isplati pojesti i koje govno', zaključila je lijepa glumica.