Anin život posljednjih mjeseci obilježila je nova ljubav, a riječ je o vezi s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Par je najprije izbjegavao pojavljivanje u javnosti, a onda su shvatili da to nema smisla te su ponosno pokazali svoju ljubav. Tako se Ana i sada pohvalila na društvenim mrežama da joj je najljepše vrijeme ono provedeno u društvu voljenog muškarca, pa je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Na fotografiji Ana pozira u kupaćem kostimu sjedeći svom dragom u krilu, a on je nježno drži za nadlakticu i ljubi u leđa. 35-godišnja glumica i devet godina stariji markantni liječnik, odlučili su gradsku gužvu zamijeniti romantičnim odmorom u bajkovitoj Palmižani. U najpoznatijem hvarskom izletištu Ana i Boran pune baterije za nadolazeće poslovne obveze, a osim u netaknutoj prirodi, uživaju i u ukusnoj hrani.

'Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock‘n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiju u novinama i povećan interes za svoj privatni život. O nama nisam govorila i teško da ću i govoriti. Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu', rekla je Ana nedavno za Story.hr, a na pitanje što kod njega najviše cijeni, kratko je odgovorila: 'U ovih pola godine našeg druženja pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života'.