Story radio
Početna Celebrity 14709 prikaza 05. kolovoza 2018.

Ana Gruica pred oltarom?

Lijepa glumica na društvenim mrežama pokazala sjajni prsten

Domaća glumica Ana Gruica navodno se zaručila za uglednog splitskog psihijatra Borana Uglešića, ako je suditi prema objavi koju je s pratiteljima podijelila na svom Instagram profilu. Na društvenoj mreži, Ana se ponosno pohvalila blještavim prstenom, a u opisu fotografije je citirala pjesmu glazbenice Rihanne 'Shine Bright Like a Diamond' i nadodala hashtag: 'Kako ne bi rekla da'.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


Nakon trogodišnje veze s putopiscem Hrvojem Šalkovićem s kojim je 2015. godine dobila prvo dijete, dječaka Marata Ivana, život simpatične glumice posljednjih je mjeseci obilježila nova ljubav s Boranom. Par je najprije izbjegavao pojavljivanje u javnosti, ali ubrzo su počeli ponosno pokazivati svoju ljubav.

Ova 35-godišnja glumica i devet godina stariji markantni liječnik, prvi put su zajedno viđeni krajem prošle godine, a Ana nikada nije voljela previše govoriti o svojem privatnom životu, pa tako ni o novom partneru.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


'Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock‘n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiju u novinama i povećan interes za svoj privatni život. O nama nisam govorila i teško da ću i govoriti. Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu', rekla je Ana nedavno za Story.hr, a na pitanje što kod njega najviše cijeni, kratko je odgovorila: 'U ovih pola godine našeg druženja pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života'.

Komentari