Story radio
Početna Celebrity 21842 prikaza 31. srpnja 2018.

Ana Gruica sitno broji do dolaska prinove u obitelji

Instagram (Screenshot).

Domaća glumica ovih dana ima poseban razlog za radost

U obitelji domaće glumice Ane Gruice ovih je dana posebno veselo ako je suditi prema fotografiji koju je s obožavateljima podijelila na svom Instagram profilu. Naime, budući da je Anina sestra trudna, njihovoj obitelji uskoro bi se trebala pridružiti prinova do čijeg rođenja Ana sa svojom sestrom sitno broji dane. Oko dolaska djeteta Ana je, prema svemu sudeći, uzbuđena kao da se radi o vlastitom, a radost zbog sestrine trudnoće koja se primiče kraju, lijepa glumica je obznanila na društvenoj mreži. 

'Ništa ljepše od imati obitelj i držati do nje. A vidi nas dvije što nas je krenulo... Na traku! Sitno brojimo...', napisala je sretna glumica u opisu fotografije koju je objavila. 

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


Prisjetimo se, Ana je i sama postala majka kada je 2015. godine u Splitu rodila dječaka Marata Ivana. Svoje prvo dijete dobila je s tadašnjim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem s kojim je u vezi bila tri godine. Život simpatične glumice posljednjih je mjeseci obilježila nova ljubav s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Par je najprije izbjegavao pojavljivanje u javnosti, ali ubrzo su počeli ponosno pokazivati svoju ljubav. 

Komentari