Story radio
Početna Celebrity 2810 prikaza 20. ožujka 2019.

Ana Gruica Uglešić napokon došla na svoje

Instagram screenshot.

Pohvalila se

Splitska glumica, 36-godišnja Ana Gruica Uglešić, prije nekoliko dana privukla je interes svojih pratitelja novom objavom na Instagram profilu. Naime, na fotografiji se nalazi na zagrebačkom aerodromu Franjo Tuđman, gdje na čeka let i čita knjigu. Glumica tada nije dala naslutiti gdje putuje, osim što je bilo jasno da ide u inozemstvo. Ispod fotografije je napisala 'Doviđenja, Hrvatska!'. No, sada je napokon otkrila da je otputovala u Sjedinjene Američke Države, točnije u New York.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

'Pozdrav Amerika', napisala je oduševljeno kraj fotografije dok sjedi na stepenicama u najpoznatijoj četvrti Velike jabuke, Manhattanu, a su joj obožavatelji poželjeli lijep provod. Osim toga, pokazala je kako zaista uživa u sunčanom vremenu ovog velegrada te vrijeme provodi u Central Parku, a pohvalila se kako je kušala i američke krafne. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Podsjećamo, osim što se Ana bavi glumom te redovito vježba i promovira zdravi život, svaki slobodni trenutak provodi s obitelji i na putovanjima. Početkom godine je putovala u Dubai sa suprugom Boranom Uglešićem, ali još nije poznato je li joj se on pridružio i na ovom putovanju.

Komentari