Ana Gruica Uglešić voli se dobro zabavljati i slobodno vrijeme provoditi s prijateljima i dragim ljudima. Nekada je voljela noćne izlaske i osvajanje plesnih podija noćnih klubova, a otkako je postala majka trogodišnjeg sina Marata, morala se odreći tog dijela života. 'Ne izlazim uopće u klubove. Od kad sam rodila Marata mogu nabrojati izlaske na prste ruke jer mi ga nema tko čuvati. Sve bonuse čuvanja u rodbine potrošim na putovanja. Izlasci su se sada sveli na večere u kućnoj atmosferi jer sam oduvijek voljela kuhati za ekipu. Sad mi talent dolazi do izražaja', s osmijehom je ispričala glumica za Story.hr.

Kako je sada predanija kućnim zabavama nego izlascima, i njezin sin ponekad se pridruži druženju. 'Marat najčešće dočeka goste i već oko devet, ljeti deset ide na spavanje. Nezahtjevan je dječak, sklon svojoj rutini', ističe Ana te dodaje kako je velika prednost izbjegavanja izlazaka liječenje ružnih posljedica dan kasnije: 'Već sam zaboravila kako to mamurluk izgleda. Naime, tko ima djecu zna kako izgleda jutro s djecom u mamurluku.'

Ako si povremeno dopusti koji laganiji izlazak, a na spremanje ne troši puno vremena. 'Kod mene i šminka i stil ovise o raspoloženju i kako se osjećam u vlastitoj koži. Volim krilaticu 'moda kao igra, a ne kao obaveza'. Spremim se za maksimalno pola sata, ako ne i prije. Ako se ne osjećam dobro ne idem vani', priznaje 35-godišnjakinja.

Kada je riječ o glazbi na koju najradije izlazi, Ana preferira onu plesnu. 'Obožavam stranu pop glazbu, kao i plesanje. Tko voli glazbu, nije mu ni kućno plesanje mrsko. Svojevremeno samo voljela i malo ozbiljnije partijanje, a danas uživaj u opuštenijoj verziji', otkrila je Splićanka.