Story radio
Početna Celebrity 7938 prikaza 02. studenoga 2018.

Ana Gruica zbog sina se odrekla velikog dijela života

Instagram (Screenshot).

Domaćoj glumici jedna od dražih aktivnosti postala je stvar prošlosti

Ana Gruica Uglešić voli se dobro zabavljati i slobodno vrijeme provoditi s prijateljima i dragim ljudima. Nekada je voljela noćne izlaske i osvajanje plesnih podija noćnih klubova, a otkako je postala majka trogodišnjeg sina Marata, morala se odreći tog dijela života. 'Ne izlazim uopće u klubove. Od kad sam rodila Marata mogu nabrojati izlaske na prste ruke jer mi ga nema tko čuvati. Sve bonuse čuvanja u rodbine potrošim na putovanja. Izlasci su se sada sveli na večere u kućnoj atmosferi jer sam oduvijek voljela kuhati za ekipu. Sad mi talent dolazi do izražaja', s osmijehom je ispričala glumica za Story.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Kako je sada predanija kućnim zabavama nego izlascima, i njezin sin ponekad se pridruži druženju. 'Marat najčešće dočeka goste i već oko devet, ljeti deset ide na spavanje. Nezahtjevan je dječak, sklon svojoj rutini', ističe Ana te dodaje kako je velika prednost izbjegavanja izlazaka liječenje ružnih posljedica dan kasnije: 'Već sam zaboravila kako to mamurluk izgleda. Naime, tko ima djecu zna kako izgleda jutro s djecom u mamurluku.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Ako si povremeno dopusti koji laganiji izlazak, a na spremanje ne troši puno vremena. 'Kod mene i šminka i stil ovise o raspoloženju i kako se osjećam u vlastitoj koži. Volim krilaticu 'moda kao igra, a ne kao obaveza'. Spremim se za maksimalno pola sata, ako ne i prije. Ako se ne osjećam dobro ne idem vani', priznaje 35-godišnjakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Kada je riječ o glazbi na koju najradije izlazi, Ana preferira onu plesnu. 'Obožavam stranu pop glazbu, kao i plesanje. Tko voli glazbu, nije mu ni kućno plesanje mrsko. Svojevremeno samo voljela i malo ozbiljnije partijanje, a danas uživaj u opuštenijoj verziji', otkrila je Splićanka.

Komentari