Ana Herceg nedavno je na svijet donijela svoje prvo dijete, a malenoj su otac Antun Herceg  i domaća glumica nadjenuli ime Zora. Simpatični par naprosto uživa u prvim roditeljskim trenucima, a malena Zora beba je za poželjeti. 'Zora je super beba, kad je sita i premotana uglavnom ne plače, voli se voziti i dobro spava u autu. Trebalo mi je na početku da naučim prepoznavati što bi ju sve moglo mučiti, ali sada smo se već stvarno dobro uhodali nas troje', ispričala je za Story.hr vesela Ana, koja je javnosti odlučila pokazati svoju princezu.

Neosporivo je kako malena izrazito sliči majci koja se u novoj ulozi snalazi bolje nego što je očekivala. 'Puno je lijepih stvari oko majčinstva, lijepa je briga za to malo biće, ali jedna od ljepših stvari mi je dojenje, to nisam očekivala. Ta povezanost s bebom kroz hranjenje je zbilja nešto posebno', priznala je 37-godišnjakinja. Ana je poznata po tome da voli držati do svoje linije i zdravlja, zbog čega puno vježba, a to nije prestala činiti ni za vrijeme trudnoće. Ipak, nekoliko dana nakon porođaja glumica je pauzirala sa svojom rutinom, no to nije dugo potrajalo.

'Nađem vremena za vježbanje. Kad Zora spava, ja vježbam. Krenula sam peti dan nakon porođaja s pozdravima suncu, a kroz koji dan sam lagano ponovno počela sa svojom joga rutinom. Mojem tijelu to najviše odgovara, a s obzirom na to da sam vježbala i cijelu trudnoću, nije mi bio šok za tijelo. Bitno je slušati sebe, naravno i liječnike, a konzultirala sam se i sa svojim joga učiteljima', objasnila je Ana čije vježbe možete 'posuditi' s njezinog Instagram profila na kojem nerijetko dijeli videozapise svojih kućnih treninga. 

Foto: Instagram