Domaća glumica, 37-godišnja Ana Herceg, krajem rujna prošle godine postala je majka djevojčice Zore i od tog trenutka ona je postala središte njezina svijeta. Ana svaki svoj slobodan trenutak provodi s djevojčicom, a ovog su ljeta ona i njezin suprug Antun malenu odveli na prvo ljetovanje na jadransku obalu. Kako izgleda ljeto s malom bebom, kako je prošlo Zorino prvo kupanje te kako provode duge ljetne dane, Ana je ispričala samo za Story.hr.

'Inače nisam neki tip od izležavanja na plaži. Volim otplivati, ali nisam od sunčanja, a s bebom je to zapravo super jer se malo okupamo, osušimo i idemo u šetnju ili doma. Tako da ne mogu reći da mi nedostaju izležavanja na plaži, više volim dinamiku', započela je Ana koja je iznimno zadovoljna samim putovanjem do mora, posebice zato što su ranije imali negativno iskustvo.

'Zora je dobro podnijela putovanje, prespavala je dio puta. Kad smo proljetos išli na more, dosta je plakala, morali smo nekoliko puta stati, što je zeznuto, kad hvataš trajekt, ali ovaj ljetni put je bio super', rekla je ponosna mama i ispričala nam kako je prošlo prvo kupanje njezine desetomjesečne kćeri.

'Kupala se i zasad stvarno voli kupanje. I u kadici i u moru. Voli prskati vodu oko sebe, hvatati gumene igračkice, baš ju to veseli. Mogu reći da je trenutno prava ljubiteljica vode', kaže Ana i dodaje da je Zora doista dobra i nezahtjevna beba.

'Ne mogu reći da je nešto posebno zahtjevna, ima svoje faze kad je umorna, ako ju nešto muči, prilično je komunikativna i jasno izražava ako joj nešto ne odgovara, puno se smije, voli se igrati i istraživati. Na moru dosta šećemo, super je zrak na otoku, nema prometa, imamo neku svoju rutinu spavanja i puno, puno uživanja i maženja', zaključila je lijepa brineta.