Nekad najbolja srpska tenisačica, Ana Ivanović i njezin suprug nogometaš Bastian Schweinsteiger, prošle su godine postali roditelji sinčića Luke, a sada u njihovu obitelj stiže još jedna prinova o čemu je ponosna mama obavijestila mnogobrojne pratitelje na svom Instagram profilu.

'Naša srca su puna radosti. Stiže još jedan mali dodatak našoj obitelji', napisala je bivša tenisačica ispod preslatke fotografije na kojoj se vide četiri para tenisica. Mnogobrojni obožavatelji odmah su zasuli par čestitkama i lijepim željama povodom nove bebe u obitelji. 

Podsjetimo, 31-godišnja Ana Ivanović sinčića Luku rodila je prije nešto više od godinu dana, a tek je nedavno progovorila o majčinstvu. 'Moj život se potpuno promijenio od kada sam postala majka, što je sasvim normalno. Trenirala sam 13 godina bez prestanka. Danas putujem rjeđe, posvećena sam svom djetetu. Vodim računa o zdravom načinu života. Inzistiram na tome da se moj sin od malih nogu upozna s pravim vrijednostima. Tko zna koliko će tehnologija napredovati kada odraste. Važno je da nauči postaviti granice i pravilno procjenjivati. Djecu morate ohrabrivati, slušati ih, shvatiti što ona žele', istaknula je.