Jedna od najuspješnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić Black, prije nekoliko dana, postala je majka, objavio je Hrvatski skijaški savez na svom službenom Instagram profilu. 'Blagoslovljeni smo novom djevojčicom. Čestitke majci Ani Jelušić' stoji na profilu Hrvatskog skijaškog saveza. 

Bivša skijašica i njen suprug Travis Black dobili su djevojčicu, a Ana ju je rodila u Švicarskoj, gdje živi već tri godine. Iako ime svoje kćerkice nije željela otkriti dok se god malena nije rodila, sada je sa svojim obožavateljima i prijateljima na društvenim mrežama podijelila preslatku fotografiju malene Nine Black. 'I tada smo te upoznali. 8.siječnja 2019, Nina Black' napisala je skijašica uz fotografiju djevojčice u svom naručju. 

Iako se dolazak malene na svijet očekivao još oko Nove godine, Ana je rodila tek sada, no sve je prošlo u redu. Ani i Travisu mnogi su ubrzo čestitali, a njihovi prijatelji posebno su sretni zbog velikog koraka u životu simpatičnog para. 'Imamo novi ski team uskoro! Čestitam!' napisala je Anina prijateljica i bivša kolegica, bivša skijašica.