Blagdani su idealna prilika za obiteljska okupljanja, a još su posebniji ako su to prvi blagdani s novim članom obitelji. Biv­ša alpska skijašica Ana Jelušić Black za uskrsne blagdane doputovala je iz Švicarske, gdje već dulje živi sa suprugom Travisom Blackom, u rodnu Rijeku, a s njom je prvi put došla tromjesečna kćerkica Nina. Kako se moglo očekivati, Ninin dolazak izazvao je oduševljenje Aninih najbližih. 

- Zasad nije izbirljiva, voli kada je nosimo i svima se smije. Nadam se da će i ostati tako vesela - rekla je Ana o novoj zvijezdi obiteljskih druženja. 

Kada u obitelj dođe novi član, neizbježne su rasprave o tome kojem je roditelju dijete više nalik, pa tako ni Nina nije bila iznimka.
- Svi kažu da ima moj oblik očiju, ali su bojom svakako Travisove. Već kao mala bila sam tamnoputa, a ona je svijetla na tatu - složila se novopečena mama koja je koristila tri vrste prijevoza da bi došla u Hrvatsku. Na sreću, Nina je sve odlično podnijela.

Sve o Aninom prvom dolasku u Hrvatsku otkako je postala majka te kako izgleda njezina svakodnevica s kćerkicom Ninom, pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 23. travnja