Jedna od najuspješnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić Black 8.siječnja postala je majka djevojčice Nine koja joj ne prestaje stavljati osmijeh na lice.

Iako je do porođaja došlo hitnim carskim rezom, pa je oporavak nešto duže trajao, čini se kako se Ana odlično oporavlja s obzirom na to da je već izašla iz kuće. Naime, novopečena majka svoju je mezimicu odlučila izvesti u šetnju, pa odmah i iskoristiti priliku da Nini pokaže čime se bavi njen tata u slobodno vrijeme. 'Prva hokejaška utakmica, navijamo za tatu' napisala je bivša skijašica na fotografiju koju je podijelila na društvenim mrežema. Pokazala je kako malena unatoč buci i navijanju mirno spava u kolicima umotana u dekicu, dok se Ana druži s prijateljima i prati supruga Travisa kako igra. 

'Prvi su dani, kako ih je Travis opisao, iscrpljujući, ispunjujući i nezamjenjivi. Sve je isto, a ništa zapravo nije isto jer trenutačno funkcioniramo ‘po Nininu vremenu’' kaže Ana o novom režimu.  Dok se obitelj polako privikava na novog člana, planiraju i dolazak u Aninu rodnu Hrvatsku jer joj je važno da Nina od malih nogu zna odakle joj potječe majka.  'Svakako ćemo doći u Hrvatsku za koji mjesec, čim se malo uhodamo. Nini već govorim  na hrvatskom jeziku i želim da dobro poznaje moj kraj' otkrila je nedavno za Story.