Bivša skijašica i Olimpijka Ana Jelušić Black već se naveliko hvali trudničkim trbuščićem, a ona i suprug Travis Black blistaju od sreće i jedva čekaju dolazak bebe. Simpatična Ana otkrila nam je kako je sve spremno za novog člana obitelji te da uživa u svakom trenutku trudnoće. 

Priznala sam je kako je trudnoća protekla mirno, bez ikakvih komplikacija te da je čak uspjela doista uživati u takozvanom blaženom stanju: 'Trudnoća je do sada bila super, dobro sam se prilagodila novom stanju i na neki način jedino što se promijenilo sad pred kraj je što više ne putujem da nas beba ne iznenadi negdje baš jako daleko od bolnice', rekla je te dodala kako za neke životne uloge nikad nisi u potpunosti spreman, no da je potrebno raditi svaki dan da se postane što bolji: 'Nadam da ću brzo učiti i da će mi beba oprostiti neke početničke pogreške dok se bolje ne upoznamo. Svašta sam čula, ali držim se savjeta primalja koje mi vode trudnoću, pokoje knjige koju sam pročitala i zdravog razuma. Naravno, pokušavam i što više slušati svoje tijelo.'

Anu smo upitali i znaju li spol ili su si pripremili dodatno iznenađenje: 'Spol znamo i imamo "shortlist" imena, ali čekamo da se rodi pa da dobije i službenu “etiketu". Za sada je i za nas doma "samo" beba u pokušaju da izbjegnemo instinkt nakrcavanja svega rozog ili plavog!', odgovorila te dodala kako je sve spremno za dolazak bebice.

'Sobica je više manje spremna, nismo puno komplicirali. Iskoristili smo nešto namještaja kojeg smo imali, kupili krevetić i spužvu za prematanje i to je više manje to. Pokušavamo biti relativno minimalisti što se opreme tiče i ne kupovati hrpu bespotrebnih stvari dok ne vidimo što će nam stvarno trebati', rekla je Ana o uređenju interijera. 

Poznato je da trudnice imaju različite trudničke želje, no Ana ni u ovom slučaju ne komplicira: 'Nisam ništa posebno željela tijekom trudnoće i pokušavam se ponašati kao i prije. Travisu kažu da je imao sreće', govori nam kroz smijeh. Također se osvrnula i na kilograme u trudnoći, koji straše većinu žena, no ne i nju: 'Niti sam na dijeti, niti jedem za dvoje. Ne znam koliko sam točno kila dobila niti me to previše opterećuje. Dobro se osjećam, beba se dobro razvija i to je jedino bitno. Nisam opsjednuta time kada i kako ću se vratiti u formu jer znam da će mi trebati vremena i prioriteti će biti neki drugi. Bila sam prilično aktivna cijelu trudnoću pa se nadam da ću se jednostavno nastaviti dosta kretati kada beba stigne, polako opet početi trenirati kada mi doktori daju zeleno svijetlo i vrijeme će odraditi svoje', zaključila je.