Story radio
Početna Celebrity 2561 prikaza 08. siječnja 2019.

Ana Jelušić postala majka

Ana Jelušić

Bivša skijašica je presretna

Ana Jelušić Black na svijet je donijela svoje prvo dijete, objavljuje Hrvatski skijaški savez na svom službenom Instagram profilu. Bivša skijašica i njezin suprug Travis Black svojoj su obitelji pridružili djevojčicu, a Ana ju je rodila u Švicarskoj, gdje već tri godine živi sa svojim odabranikom. 'Blagoslovljeni smo novom djevojčicom. Čestitke majci Ani Jelušić', stoji na profilu Hrvatskoj skijaškog saveza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CroSki & SQT (@cro_ski) on

Iako se dolazak malene na svijet očekivao još oko Nove godine, Ana je rodila tek sada, no sve je prošlo u redu. Ani i Travisu mnogi su ubrzo čestitali, a njihovi prijatelji posebno su sretni zbog velikog koraka u životu simpatičnog para. 'Imamo novi ski team uskoro! Čestitam!' napisala je Anina prijateljica i bivša kolegica, bivša skijašica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Jelusic Black (@anajelusic) on

Iako ime svoje prve kćeri još nisu otkrili, Ana je u nedavnom intervjuu za Story otkrila kako su već odlučili kako će se beba zvati. 'Spol znamo i imamo 'shortlist' imena, ali čekamo da se rodi pa da dobije i službenu 'etiketu'. Za sada je i za nas doma 'samo' beba u pokušaju da izbjegnemo instinkt nakrcavanja svega rozog ili plavog!' rekla je tada.

 

Komentari