Polako odrađujem šesti mjesec trudnoće i super se osjećam! - rekla nam je bivša skijašica Ana Jelušić Black koja sa suprugom Travisom Blackom čeka prvo dijete. 

U povodu druge godišnjice braka Ana je na svom profilu na Instagramu objavila niz od tri fotografije s prikladnim opisom koji je počela riječima: “Sažetak 730 dana braka”. 

Prvu fotografiju s vjenčanja s Travisom opisala je kao “Putujte svijetom i tražite avanture”, aludirajući na medeni mjesec koji su proveli putujući šest mjeseci svijetom. Na drugoj fotografiji nalaze se supružnici Black tijekom skijanja u Japanu uz opis: “Preuređujte, preselite se i pretvarajte se da ste odrasli.” Šećer na kraju je fotografija na kojoj Ana pozira u crnoj haljini dok Travis u crnom odijelu nježno drži ruku na njezinu trudničkom trbuščiću. Tom fotografijom sebi i suprugu poručuje: “Naučite istraživati svijet utroje.” 
Budući da je Ana svog odabranika upoznala putem društvene mreže, moglo bi se reći da je poetično što njihove sve važnije životne trenutke dijeli s pratiteljima.

Podsjetimo, Ana se udala za Travisa, marketinškog menadžera u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj, nakon pet godina ljubavi. Pred obitelji, kumovima te brojnim prijateljima koji su stizali iz cijelog svijeta zavjetovali su se na vječnu ljubav u rujnu 2016. godine na Trsatskoj gradini u Rijeci. Samo četiri mjeseca prije svadbe Riječanka je na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i uz nju napisala: “Tko bi rekao da će jedan zahtjev za prijateljstvom poslan preko Facebooka nakon točno četiri godine napraviti tako veliku razliku u mom životu. Veselim se avanturama do kraja života s ovim čovjekom!” 

Jedna od tih avantura svakako će biti dolazak prinove. - Trbuh raste, ali osim toga, nema velikih promjena. Ovih šest mjeseci funkcionirala sam gotovo kao i prije trudnoće, puno putovala i pokušavala ostati što aktivnija - otkrila nam je Ana.

Budućoj majci najvažnije je zdravlje djeteta, a o spolu ne razmišlja. - Samo neka je zdravo, spol se i tako ne bira. Razmišljamo o imenima, ali ne žuri nam se. Znamo da će biti neko jednostavno i lako izgovorljivo ime na više jezika. Mentalno se polako privikavam na ideju da postajemo nečiji mama i tata - rekla je Ana koja priznaje da nije u potpunosti spremna dočekati bebu jer joj dječja soba još služi kao ured.

Za samo nekoliko mjeseci Ana će u naručju držati svoje prvorođenče, a priznaje da se ona i Travis pitaju kakvi će roditelji biti svom budućem mezimcu ili mezimici.

- Puno razmišljamo o tome kakvi bismo roditelji željeli biti, iako znamo da i najbolji planovi često padnu u vodu jer je svako dijete drukčije pa ćemo se prilagođavati kako najbolje znamo - zaključila je.