Bivša skijašica i Olimpijka Ana Jelušić Black odbrojava zadnje dane svoje trudnoće, a dok su u slatkom iščekivanju, njen suprug Travis Black i ona blistaju od sreće provodeći kvalitetno vrijeme zajedno.

Tako su i sada iskoristili priliku da Anin 32. rođendan supružnici proslave u intimnoj atmosferi u poznatom restoranu u Švicarskoj. 'Smiraj prije oluje. Hvala Travis što si mi posljednji rođendan kao samo 'tvojoj supruzi' učinio posebnim' napisala je bivša skijašica uz opis fotografije na kojoj se nalazi nasmijana rukom pod ruku sa suprugom. Također, istaknula je još uvijek trudna i odbrojava zadnje dane prije porođaja. 



Nedavno nam je Ana priznala kako je trudnoća protekla mirno, bez ikakvih komplikacija te da je čak uspjela doista uživati u takozvanom blaženom stanju: 'Trudnoća je do sada bila super, dobro sam se prilagodila novom stanju i na neki način jedino što se promijenilo sad pred kraj je što više ne putujem da nas beba ne iznenadi negdje baš jako daleko od bolnice', rekla je te dodala kako za neke životne uloge nikad nisi u potpunosti spreman, no da je potrebno raditi svaki dan da se postane što bolji: 'Nadam da ću brzo učiti i da će mi beba oprostiti neke početničke pogreške dok se bolje ne upoznamo. Svašta sam čula, ali držim se savjeta primalja koje mi vode trudnoću, pokoje knjige koju sam pročitala i zdravog razuma. Naravno, pokušavam i što više slušati svoje tijelo.'