Story radio
Početna Celebrity 1943 prikaza 12. srpnja 2018.

Ana Kurnjikova vratila se u bezbrižnije dane

Instagram (Screenshot).

Lijepa tenisačica prisjetila se lijepih trenutaka

Ana Kurnjikova i pjevač Enrique Iglesias nedavno su postali roditelji blizanaca Nicholasa i Lucy i sada je sva pažnja usmjerena na njih i obožavatelji ovog slavnog para željno iščekuju kada će na društvenim mrežama imati priliku vidjeti njihovu preslatku dječicu.

Ipak, Ana u svoj posljednjoj objavi nije pokazala crticu iz njihovog, već iz svog djetinjstva, vrativši se u neka bezbrižnija vremena. Tako je objavila fotografiju na kojoj se kao mala djevojčica kupa sa svojim ocem Sergeijem, a uz fotografiju je napisala samo 'ljetne radosti'.

37-godišnjakinja za svoju je objavu prikupila mnoštvo lajkova, a njezini razdragani pratitelji nisu skrivali oduševljenje fotografijom. Mnogi od njih komentirali su i kako Anini blizanci neodoljivo nalikuju na nju te su dodali kako će sigurno biti lijepi na mamu.

Podsjetimo, javnost nije znala da je Ana trudna tako da je vijest da su ona i Enrique dobili blizance oduševila njihove brojne obožavatelje. Par se upoznao 2001. godine na snimanju Enriqueovog spota za pjesmu Escape, a sve ove godine uspješno su svoj privatni život skrivali od očiju javnosti. Iako nije službeno potvrđeno da se par vjenčao, s obzirom na veliki dijamantni prsten koji bivša tenisačica nosi na ruci, nagađa se da su svoju ljubav okrunili i brakom.

Komentari