Ana Majhenić svoje je prijatelje i pratitelje na Facebooku iznenadila radosnom viješću. Domaća glumica dobit će svoje prvo dijete s partnerom Antunom Hercegom, a tu je vijest podijelila u opisu fotografije na kojoj vježba jogu za trudnice. Talentirana 36-godišnjakinja trenutno je u četvrtom mjesecu trudnoće, a jedva čeka okušati se u ulozi majke. 

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

'Bila sam jako sretna kad sam saznala da sam trudna kao i Antun, moj partner. Jako se veselimo bebi. Znamo i ime i spol, ali bih to zasada zadržala za sebe', rekla je za Story.hr Ana prvi dani trudnoće nisu bili laki. 'Prva dva mjeseca mi je bilo dosta teško, bilo mi je mučno i često mi se spavalo. Bilo bi mi lakše čim bih vježbala', objašnjava glumica te dodaje kako su joj se uglavnom jele jabuke, kruške i lagana hrana, a pilo joj se i rižino mlijeko. 'Sada sam dobro. I dalje treniram. Bitno je slušati svoje tijelo i liječnika, naravno', otkriva Ana čiji profili na društvenim mrežama obiluju videozapisima i fotografijama s njezinih treninga joge i plesa na šipki.

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

Nakon što su najteži dani prošli, Ana uživa u onom najboljem što trudnički život nosi. 'Trudnoća je lijepo i izazovno putovanje i iskustvo, i fizički i psihički. Sretna sam što imam tako dobrog partnera uz sebe', kaže Ana i dodaje kako joj je sve puno lakše prolaziti uz pomoć bliskih ljudi. 'Veseli me što je puno mojih kolegica i prijateljica trenutno u drugom stanju tako da razmjenjujemo iskustva i planiramo zajednički prvi rođendan. A i dosta mojih prijateljica je nedavno rodilo pa mi već dijele robicu i stvari koje više ne koriste', ispričala je Ana te kroz smijeh zaključila kako je 'ova godina baš pravi baby boom'. 

Foto: Instagram