Nakon svađe dolazi mirenje pa su tako o svom odnosu razgovorali Velikogoričanka i Sisčanin. Ona ga je, naime, upitala zašto on uvijek mora komplicirati stvari na što Bojan smatra da ne komplicira već uvijek kaže ono što misli.

'Mi smo stvoreni za svađanje. Eto, imaš najbolju prijateljicu za svađanje. Najbolju svađateljicu.', rekla je Ana-Marija kroz smijeh što se Bojanu očigledno nije svidjelo jer je opet ponovio: 'Ja se ne svađam s ljudima. Nemam ni vremena ni živaca za to. Dakle, što mislim to i kažem. Što kažem, to točno tako i mislim. Zašto ja uopće trošim na tebe vrijeme i na ovakva objašnjavanja?', upitao ju je Bojan što je Ana-Marija odlučila ignorirati te mu reći što zapravo ona želi. 'Samo želim tri zagrljaja dnevno i to je to!', zaključila je Velikogoričanka.

Nedugo nakon toga Bojan i Ana-Marija dobili su priliku nekoliko sati provesti nasamo u tajnoj kući. BB je tamo posebno za njih pripremio romantičnu večeru. I dok je Ana-Marija zaljubljeno gledala Bojana i bez sustezanja ga zavodila, nadajući se da bi se između njih te večeri moglo izroditi nešto više, 34-godišnji Siščanin ostao je distanciran i ipak se nije prepustio emocijama.

Nakon prvog spoja, Bigi ih je pozvao u ispovjedaonicu kako bi ispitao i njihove prve dojmove, a Velikogoričanka ni tamo nije prestala sa zavođenjem pa se udobno smjestila u fotelji, prebacivši svoje noge preko Bojanovih. 'Znaš kako se džentlmen ponaša? Pristojno! Kužiš, bio sam pristojan! A što ima zabavnoga u pristojnome!', dvosmisleno je prokomentirao Bojan. 'Pa neka ostane pristojan večeras jer će jadan nagrabusiti!', kazala je Ana-Marija Bigiju. 'Ostat ću pristojan do daljnjeg!', ispravio ju je sarkastično Bojan.