Dok se ostali stanari koncentriraju na novi glazbeni zadatak koji je preuzeo Big Brother kuću, Ana-Marija i Bojan ponovno su se našli u burnoj raspravi. 'Što pričaš? To je moje mišljenje i gotovo. Daj sad ti meni reci svoje mišljenje. Ne zanima mene tvoje mišljenje o mojem mišljenju', odbrusio je Bojan.

'Tvoja tolerancija je nula. Fitilj niti nemaš', uzvratila mu je Ana-Marija te dodala da Sisčanin eksplodira bez razloga te da se uzrujava oko gluposti.

'Uzrujavam se, ali ne možeš mi reći da mi je tolerancija nula, da mi je tolerancija nula ja bih se pokupio, otišao i ne bih s tobom više nikada razgovarao - da mi je tolerancija nula, da te ne toleriram', objasnio je vidno uzrujan Bojan. Smatra da ga vesela crnka iznova neutemljeno optužuje. 'Neću se više svađati, glupo mi je ovo!', rekla je Ana-Marija.

Raspravu u dnevnom boravku pratili su Marin i Lucija te su prokomentirali da se dvojac svađa poput višegodišnjeg bračnog para.

'Ana-Marija, mi bi se malo družili s tobom', rekla je Lucija, a Marin je nadodao da Ana-Marije 'nema, da kuha, čisti, sprema, kao da se udala u Big Brotheru'.

'Brate, daj neku svadbu organiziraj, bar da se opijemo ako ništa drugo', rekla je Lucija kroz smijeh.