Story radio
Početna Celebrity 21151 prikaza 21. ožujka 2018.

Anamarija Asanović oglasila se o prekidu veze

anamarija asanović

U javnosti se pojavila vijest da su Anamarija Asanović i njezin dugogodišnji partner Marin Siriščević odlučili krenuti svatko svojim putem

Domaći portali ovih su se dana raspisali o navodnom prekidu ljubavi splitske dizajnerice Anamarije Asanović i njezina dugogodišnjeg dečka Marina Siriščevića. Par zajedno ima dvogodišnju kćerkicu Zorku, a nije poznato koji su navodni razlozi njihovog prekida. Kako bi saznali što se dogodilo, kontaktirali smo Anamariju. 'Ne želim ništa komentirati. Zaista ne želim uopće o tome pričati', rekla je naša uspješna dizajnerica za Story.hr. Bez komentara ostala je i na jasan upit o demantiranju ili potvrdi vijest o prekidu s Marinom.

Anamarija Asanović | Author:

Jedriličarski trener svojedobno je bio velika srednjoškolska ljubav lijepe Anamarije, a vezu su obnovili prije tri godine te kao krunu svoje ljubavi dobili preslatku Zorku. Anamarija se nedavno vrtaila iz Australije gdje je provela mjesec dana, a u ovaj surferski raj nije povela životnog partnera Marina jer je on imao poslovnih obaveza, točnije regatu u Španjolskoj. 'Podijelili smo se. On je bio mjesec dana na regati, a nas dvije mjesec dana u Australiji', rekla je nedavno Anamarija za Story.hr.

Komentari