Proslavljena splitska dizajnerica i kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, Anamarija Asanović, više od ičega voli spakirati kofere i otputovati na neku novu destinacije. Ipak, postoje i mjesta kojima se uvijek rado vraća. 

Tako je i nedavno Anamarija otputovala u Italiju, točnije u Milano, koji u njoj budi lijepe uspomene. Zašto je baš Milano destinacija na koju se cijelo vrijeme vraća, s kime najviše voli putovati i što od svog dragog želi otkrila je za Story.hr. 'Moje zadnje putovanje je bilo u Milano koji mi je uvijek u srcu budući da sam tamo živjela dok sam studirala pa mu se uvijek rado vraćam, a u zadnje vrijeme me sve više taj grad veže i za posao', ispričala je dizajnerica. 

Iako su njena putovanja većinom poslovnog tipa, voli spojiti ugodno s korisnim i povesti kćerkicu Zoru sa sobom. 'Obožavam putovati i upoznavati nova mjesta i kulturu. To mi je nekako usađeno od malih nogu, pa svaku priliku koja mi se pruži iskoristim za putovanja na koje volim otići sama ili sa svojom Zorkom', otkrila je Anamarija koja kaže kako nema boljeg osjećaja od onog kada spakiraš kovčege i kreneš na put. 

Ipak, bez obzira na puno srce koje joj je ispunila kćerkica, Splićanka bi voljela svoje trenutke s putovanja dijeliti sa svojim odabranikom. 'Dragog još nemam, ali jednog dana kada ga budem imala, voljela bih da dijeli sa mnom jednaku strast prema putovanjima', rekla je skromno i otkrila kako voli sama istraživati grad i neplanski šetati dok joj 'noge ne otpadnu'. 

Osim fotografija koje snimi na putovanjima, najveći joj je gušt ipak kao suvenir donijeti neki tradicionalni komad odjeće i magnetiće koje skuplja oduvijek.