Anamarija Asanović, mlada splitska dizajnerica istaknula se na crvenom tepihu u vintage izdanju. Kao i do sada, crnu, lepršavu haljinu iz vlastite kolekcije, upotpunila je dodatkom za glavu. U ovom slučaju, riječ je o malenoj crnoj tokici. 'Baš mi je drago što sam jedina koja večeras ima modni detalj na glavi', sretno je priznala dizajnerica. Tokice je opisala kao malene kapice koje su 50-ih godina bile neizostavan modni detalj.

'Najstarija tokica koju imam izrađena je davne 1957. godine, a pronašla sam ju u Beogradu', nadodala je. Za nju je ukras na glavi, kao što je ostalima torbica. Jednostavno ju mora imati, inače se ne osjeća kao Anamarija Asanović. 

Iako je izvorna ideja bila duga haljina, Anamarija se prije samog početka događaja, zbog kiše, ipak odlučila za kraću varijantu elegantne crne haljine. 'Inspiraciju uvijek tražim u starim holivudskim filmovima, pogotovo kada se radi o malo svečanijim haljinama', ispričala je na crvenom tepihu Romerquelle Story Hall of Famea. Prije svakog bitnijeg događaja, priznaje, pogleda barem jedan crno-bijeli film kako bi dobila ideju za dobitnu kombinaciju.