Napuštene životinje na ulici sve su češća pojava s dolaskom ljeta i godišnjih odmora. Kako bi vi reagirali da vidite napuštenu životinju? Bi li okrenuli glavu i nastavili svojim putem ili bi zastali i bez razmišljanja zbrinuli životinjicu pod svojim krovom?

E pa, ono što je bez razmišljanja napravila naša poznata pjevačica Andrea Šušnjara, trebalo bi poslužiti kao primjer svima. Poznata kao velika obožavateljica životinja, neprestano je okružena s četveronožnim bićima u nevolji. Pjevačicu grupe Magazin u svakodnevnoj šetnji gradom pratila je maca od koje Andrea nije mogla okrenuti glavu: ' Svakodnevno me pratila jedna maca koja je jednog dana došla s velikim trbuhom pa sam joj pomogla pri okotu i othranila nju i četiri male mace. Za sada sam udomila tri i ostala je još jedna mala maza kod mene za koju se nadam da će se uskoro netko javiti i da će pronaći sretan dom pun ljubavi.'

Iz svakodnevnih objava na društvenim mrežama možemo vidjeti da je malu macu odlično prihvatio i Coco, Andrein mezimac koji je s njom već godinama: ' Coco je mops koji mi je kao dijete i zaista smo jako povezani. Čak razmišljam i o tetovaži s njegovim likom. Osim njega imam i Noah, maltezera koji je privrženiji mojoj mami nego meni. Njega sam dobila na poklon za 18. rođendan' ispričala nam je pjevačica.

Iako se nevoljko od njega odvaja, Andrea Coca ostavi na čuvanju kod mame ili prijatelja kada putuje i ima koncerte, a ljeto je uvijek rezervirano za turneje. Pjevačica je nedavno proslavila 31. rođendan i izrazila da joj je želja da bude okružena onima koje voli, te da ovog ljeta napravi turneju po Americi.