Posljednjih godinu dana iznimno su uzbudljivi kazališnom, filmskom i televizijskom glumcu Andreju Dojkiću. Osim što je glumio u seriji ‘Čista ljubav’, imao je i sjajnu ulogu u filmu ‘The Match’ Jakova Sedlara, u kojem tumači Lászla Horvátha, mađarskog nogometaša koji je 1944. završio u logoru Kecskemét. Zbog uloge izgubio je petnaestak kilograma, i to strogom prehranom sastavljenom od čaja, badema, jabuka, kuhanog mesa i avokada, a sve to pratili su ranojutarnji maratoni.

No 38-godišnjemu glumcu sve to imalo je još veći smisao nakon što mu se 11. rujna 2017. rodila kćerkica Nicole. Kako doznajemo, Dojkić je curicu dobio u vezi sa zgodnom Dubrovkinjom Ines Cvjetović. Koliko su sretni roditelji, javno su pokazali 26. prosinca prošle godine kad su se s Nicole fotografirali pokraj božićnog drvca i tu fotografiju objavili na Facebooku.

Vijest je Andrej čuvao od očiju javnosti, a ni Storyju nije htio reći ništa na tu temu. Nije poznato kad je počeo romansu s Ines, no zanimljivi su neki njegovi odgovori u intervjuu koji je dao Storyju 2016. u povodu uloge u predstavi ‘Othello’ u režiji Ivice Boban. Na pitanje o ljubavi, ljetnim romansama i zgodnim Dalmatinkama, rekao je: - Dubrovkinje su najatraktivnije. Godišnje doba nema veze s ljubavlju. Ona se dogodi ako se treba dogoditi bilo gdje, bilo kad i u bilo koje godišnje doba. Uspjeh je imati djevojku kojoj niste zanimljivi jer ste poznati - ispričao je glumac koji se proslavio u seriji ‘Zabranjena ljubav’, a tijekom godina i radom na novim projektima sve je više glumački sazrijevao.

U spomenutom razgovoru naglasio je i što mu je najvažnije: - Biti zdrav, raditi, biti voljen, sretan, zadovoljan, biti okružen osobama koje voliš, zadržati iskrena prijateljstva, uveseliti one koji si ne mogu priuštiti veselje, sačuvati sebe da traješ, raditi na sebi i pritom zadržati skromnost, strpljenje i razumijevanje. Sada kada to čitam, pitam se je li to moguće. Naravno da jest! - zaključio je danas sretan i ponosan otac.