I dok se već naveliko počelo nagađati da se nogometni reprezentativac Andrej Kramarić zaručio sa svojom djevojkom Miom, par je to ipak demantirao, te i dalje uživa u vezi koja je počela u ljeto 2017.godine. 

Tako par provodi svo slobodno vrijeme koje može zajedno, pa ne čudi da Andrej u društvu Mie ide i na rođendanske proslave svojih prijatelja. Naime, Kramarićev suigrač iz nogometnog kluba TSG 1899 Hoffenheim , Ermin Bičakčić, u Njemačkoj u restoranu proslavio je svoj rođendan u društvu najbližih prijatelja, među kojimase našao i Andrej, kao i Izet Hajrović koji je stigao u društvu supruge Leyle.

Pjesme i veselja nije nedostajalo uz bosanskohercegovačkog pjevača Enesa Begovića zabavljajući prisutne koji su mu se rado pridružili pjevajući na mikrofon, a iznimka nije bio ni Andrej koji je zapjevao pjesmu Halida Bešlića dok je njegova djevojka sjedila pored njega. 



Prisjetimo se, Andrej i Mia upoznali su se u Zagrebu, te su u vezi oko godinu i pol. Kako smo tada doznali, atraktivna brineta ima 23 godine i apsolventica je Veterinarskog fakulteta. Iako se ne bavi sportom, osobe bliske paru povjerile su nam da zgodna Mia prakticira zdrav način života, a jedan od hobija joj je i fitness. Za svog je dragog tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji uglavnom navijala iz Zagreba jer je morala polagati ispite. No nakon što je riješila fakultetske obaveze, odnosno položila posljednji predmet na četvrtoj godini, studentica koja ima odličan prosjek pridružila se njegovim roditeljima na tribinama. Tada smo pisali i da je Andrej upoznao njezine roditelje koji za njega imaju samo riječi hvale. Još nisu počeli zajedno živjeti, ali kad god joj to dopuštaju fakultetske obaveze, Mia odlazi u Njemačku, gdje 27-godišnji nogometaš igra za klub TSG 1899 Hoffenheim. Iako ne želi govoriti o djevojci, Andrej je samo kratko priznao da je sretan. Naime, ovo mu je prva veza otkako je 2016. prekinuo sa Zagrepčankom Marinom Pavić s kojom je proveo šest godina.