Popularni crnogorski glumac Andrija Milošević već unazad nekoliko mjeseci dobiva komplimente na račun svoje preporođene linije. U godinu dana izgubio je čak 20 kilograma, a sad je u intervjuu za časopis Yumama objasnio i tajnu svog uspjeha. Premda su mnogi mislili kako se podvrgnuo oštrom režimu vježbanja, glumac, kojeg poznamo kao Andriju iz humoristične serije 'Andrija i Anđelka', je u više navrata dao do znanja kako je samo promijenio prehranu. Otkrio je i čime se sad hrani.

'Nisam izbacio ništa što volim, samo te namirnice više ne jedem zajedno, nego odvojeno. Ručam pečeni krumpir, gljive i salatu jer to volim. Mahune zapečem s parmezanom i par kapi maslinovog ulja. Važan je i jogurt, a ono što svima preporučujem je da provjere želučane enzime, odnosno što probavljate, a što ne. Cijeli život sam jeo crveno meso, a onda tom pretragom shvatio da mi ne odgovara. Sada su mi riba i povrće osnova prehrane. Uvijek popijte čašu crnog vina. Kad god ste gladni, slobodno jedite, ali zdravo', rekao je 40-godišnji Andrija koji jede svaka tri do četiri sata dnevno. 

Rekao je i da je prestao biti na dijetama. 'Zeznuo sam se tako desetak puta. Problem je u glavi. Prežderavate se jer je to narkomanska navika. Morate se skinuti sa zasićenih šećera, masti i to traje četiri do pet mjeseci. Mora se dogoditi klik u glavi. Rekao sam, od sada do kraja života jedem zdravo', otkrio je glumac koji se o svom izgledu počeo brinuti nakon nekoliko gostovanja u skandinavskim zemljama, kad je vidio da tamo svi voze bicikle, jedu zdravo i izgledaju fenomenalno. Njemu je bila zima, a njima ništa, pa je zaključio da su zdraviji od njega sto puta. 

'Savjetujem ljudima da svakih četiri do pet mjeseci vade krv. Idite često liječniku, jednom godišnje obavite sve pretrage jer danas se lako umire. Tko zna što jedemo, zrak je takav kakav je, nažalost ne živimo u skandinavskim zemljama i treba se paziti koliko god je moguće', zaključio je Andrija koji se nedavno vratio iz Kolumbije, a sljedeća zemlja koju planira posjetiti je Afrika.