Baš poput brojnih poznatih koji su se od zime skrili na tropskim i egzotičnim destinacijama, i srpski glumac Andrija Milošević s djevojkom Aleksandrom Tomić uživa u čarima Kolumbije. Uvijek nasmijani Andrija i njegova odabranica svoju kolumbijsku avanturu upotpunili su vožnjom oko otoka, a video koji je podijelio na Instagramu sve je iz srca nasmijao.

Kako su zanosnom paru društvo pravila dva tamnoputa dečka, Andrija se na videu našalio kako su mu to braća od ujaka, a onda je počeo opisivati svog ujaka. 'Prekrasni piratski otoci. Tamo mi živi ujak, ali spava sada, da ga ne budimo', rekao je pokazujući na susjedni otok pa zaključio šalu: 'Ima nekih problema s kurjim okom.'

Obožavatelji su oduševljeno komentirali Andrijinu objavu i istaknuli kako zavide njemu i Aleksandri na odličnom provodu. I sama Aleksandra na svom profilu pratitelje 'časti' fotografijama iz romantične pustolovine sa svojom boljom polovicom, a sudeći po tome koliko uživaju, par ne bi imao ništa protiv da tamo može ostati što duže.