Story radio
Početna Celebrity 1593 prikaza 06. siječnja 2019.

Andrija Milošević se s djevojkom prepustio čarima Kolumbije

Instagram (Screenshot).

Par uživa u zajedničkim trenucima, a Andrija obožavatelje nasmijava do suza simpatičnim objavama

Baš poput brojnih poznatih koji su se od zime skrili na tropskim i egzotičnim destinacijama, i srpski glumac Andrija Milošević s djevojkom Aleksandrom Tomić uživa u čarima Kolumbije. Uvijek nasmijani Andrija i njegova odabranica svoju kolumbijsku avanturu upotpunili su vožnjom oko otoka, a video koji je podijelio na Instagramu sve je iz srca nasmijao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official)

Kako su zanosnom paru društvo pravila dva tamnoputa dečka, Andrija se na videu našalio kako su mu to braća od ujaka, a onda je počeo opisivati svog ujaka. 'Prekrasni piratski otoci. Tamo mi živi ujak, ali spava sada, da ga ne budimo', rekao je pokazujući na susjedni otok pa zaključio šalu: 'Ima nekih problema s kurjim okom.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official)

Obožavatelji su oduševljeno komentirali Andrijinu objavu i istaknuli kako zavide njemu i Aleksandri na odličnom provodu. I sama Aleksandra na svom profilu pratitelje 'časti' fotografijama iz romantične pustolovine sa svojom boljom polovicom, a sudeći po tome koliko uživaju, par ne bi imao ništa protiv da tamo može ostati što duže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Tomic (@_djedja_)

Komentari