Otkako su se Brad Pitt i Angelina Jolie razišli, obožavatelji su svoju pažnju usmjerili na Brada za kojeg su pretpostavili da bi se mogao pomiriti s Jennifer Aniston. Dok su se svi bavili njegovim privatnim životom, njegova bivša supruga navodno je bacila oko na desetak godina mlađeg glumca Garretta Hedlunda. Iako se nagađalo kako Angelina gaji osjećaje prema glumcu Seanu Pennu, izgleda da joj se ipak sviđa ovaj 33-godišnji glumac.

Naime, izvori bliski paru kažu da Jolie i Garrett već neko vrijeme izmjenjuju poruke i e-mailove te da planiraju izaći na večeru. Garret je četiri godine bio u vezi s glumicom Kirsten Dunst, a zanimljivo je da je njegova prva uloga bila u filmu 'Troja'iz 2004. godine u kojem je glumio s Bradom Pittom. 

Angelina i Garrett navodno su osjetili međusobne simpatije već na snimanju filma 'Unbroken' 2014. godine, piše Radar Online. 42-godišnjakinja je tada uživala u njegovoj pozornosti jer ju je jako podsjećao na Brada. Što će s njima na kraju biti, vrijeme će pokazati.