Glumica i velika humanitarka Angelina Jolie, već godinama muku muči s razvodom od glumca Brada Pitta, a bivši su supružnici tek nedavno uspjeli postići dogovor kada je riječ o skrbništvu i raspodjeli imovine. Ovo bi iskustvo svakoga iscrpilo, a ni Angelina nije bilo lako, pa je navodno utjehu potražila u naručju kolege Jareda Leta.

Kako je izvor za strane medije rekao, par postaje sve prisniji, a iako su već godinama prijatelji, između njih se rađa nešto više od toga. 'Jared se Angelini obratio prije par tjedana vezano za film na kojem radi. Želi da Angelina nastupi u njemu, pa su počeli mnogo vremena provoditi zajedno. Prvo je to bilo samo prijateljski, no onda je Angie shvatila da prema njemu gaji snažne osjećaje', kazao je izvor.

Dodao je i kako joj Jared pruža veliku emocionalnu podršku te da je upravo on razlog zašto glumica nije pokleknula pod pristiskom. Ako su ovi navodi točni, njihova veza napreduje prilično brzo. 'Jared se preselio kod nje i živi tamo već nekoliko mjeseci. Njezina djeca, doduše, misle kako je riječ samo o dobrom prijatelju', zaključio je izvor.