Kako prenose strani mediji, nakon što je konačno 'sklopila primirje' s bivšim suprugom Bradom Pittom, američka glumica Angelina Jolie pokrenula je šuškanja kako ljubi novog muškarca, a priča je tim više zanimljiva jer se radi o zauzetom tjelohranitelju kojeg je upoznala na snimanju posljednjeg filma.

Naime, izvor za National Enquirer otkrio je kako se glumica zbližila s tjelohraniteljem na setu snimanja filma 'Those who wish me dead'. 'Angelina i on su uvijek zajedno. Kada je u njezinoj blizini, ona se ponaša kao zaljubljena tinejdžerica', ispričao je izvor te dodao kako je glumica imala i neugodnu situaciju s djevojkom tjelohranitelja. 'Ona bi dolazila nenajavljeno i promatrala bi Angelinu i dečka. Vidjelo se da joj ne odgovara bliskost dečka i slavne glumice', zaključio je izvor za spomenuti medij. Iako nitko od glavnih aktera nije komentirao priču, a identitet tjelohranitelja je još uvijek nepoznat, šuškanja kako je 44-godišnja glumica zaljubljena su sve glasnija.

Podsjećamo, Angelina je s Bradom Pittom bila u vezi koja je trajala 12 godina i iz koje su izašli bogatiji za šestero djece, troje posvojenih i troje bioloških. Iako su ju od razvoda povezivali s mnogim muškarcima, najčešće kolegama s filmskih setova, Angelina od prekida s Bradom 2016. godine nije viđena u društvu drugog muškarca. U posljednje vrijeme glumica je nabacila nekoliko kilograma, a i sve ju se češće može vidjeti s osmijehom na licu što je još prije nekoliko tjedana pokrenula nagađanja o novom muškarcu u njezinom životu.