Angelina Jolie je bila proglašivana jednom od najljepših žena u Hollywoodu, a već duže vrijeme sve šokira svojim premršavim izgledom. Izgladnjela 43-godišnja glumica već neko vrijeme podiže kontroverze svojim izgledom, a posljednjim izdanjem dodatno je potaknula glasine o lošem stanju te zabrinula vjerne obožavatelje. Pojavila se na poslovnom sastanku a njeno ispijeno lice i tamni podočnjaci naslućuju i na loše zdravstveno stanje.

Angelina se u zadnje vrijeme u javnosti pojavljuje isključivo u tamnoj odjeći koja skriva njeno tijelo, pa je tako i posljednji put kada je podignula prašinu premršavim izgledom nosila isključivo crninu. Ovoga puta na sebi je imala crnu čipkastu majicu i sako, te uske crne hlače i salonke koje su dodatno naglasile njenu ispijenu figuru. 

Angelina se još nalazi u pravnoj bitci s 55-godišnjim Bradom Pittom oko skrbništva nad njihovo šestero djece. Bivši glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt razveo se prije gotovo tri godine, a nakon toga su krenuli u pravnu borbu za skrbništvo nad njihovo šestoro djece. Angelina je željela potpuno skrbništvo dok su njegovi zahtjevi bili da se ono podijeli na pola kako bi mogao ravnopravno sudjelovati u odgoju djece te s njima provoditi što više slobodnog vremena.