Jedan od najrazvikanijih razvoda u posljednjih nekoliko godina, sigurno je onaj između glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta. 

Osim mnogo drame koja je popratila razvod zbog borbe za skrbništvo nad djecom, te brojnih optužbi koje su dolazile s obje strane, Angelina i Brad javnosti nisu definirali razlog svog prekida, sve do danas, kada je glumica u intervjuu otkrila kakve su probleme zapravo imali u vezi. 

'Veza nikada nije crno-bijela i dok postoji milijun stvari koje Brad i ja nikada nećemo vidjeti na isti način. Razlika u odgoju djece nas je najviše natjerala da se rastanemo. Njegova ovisnos od alkohola je postala problem i počeo je gubiti angažmane u Hollywoodu. Bio je ljubomoran što mu nisam dozvolila da radi na mojim projektima. Ipak, on je otac moje djece i ne želim previše pričati o tome', ispričala je Angelina. 

Podsjetimo, bivši glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt razveo se prije gotovo tri godine, a nakon toga su krenuli u pravnu borbu za skrbništvo nad njihovo šestoro djece. Angelina je željela potpuno skrbništvo dok su njegovi zahtjevi bili da se ono podijeli na pola kako bi mogao ravnopravno sudjelovati u odgoju djece te s njima provoditi što više slobodnog vremena.