Angelina Jolie trenutno se nalazi u jeku razvoda s bivšim suprugom Bradom Pittom te slobodno vrijeme nastoji iskoristiti kako bi se posvetila djeci da im umanji stres koji prolaze. Glumica je tako snimljena u obiteljskoj šetnji s blizancima Vivien i Knoxom te Shiloh, a pažnju je privukla odjevnom kombinacijom. Naime, ispod bijele majice nije nosila grudnjak. 

Ovo nije prvi put da se u javnosti pojavila bez dijela donjeg rublja pa je očigledno kako slobodno vrijeme najradije provodi u opuštenom izdanju ne mareći za izgled i poglede. Za šetnju je odjenula jednostavnu bijelu majicu bez rukava, crne hlače u kombinaciji s balerinkama te sivim gornjim dijelom trenerke koji je zavezala oko struka.

Modnu kombinaciju nadopunila je sunčanim naočalama te velikim crnim šeširom kojim je pokušala sakriti identitet  kako bi se obranila od paparazza i u miru uživala s obitelji. Također, kad nije pod svjetlima reflektora, Angelina njeguje prirodan izgled te se ne voli šminkati, što je pokazala u druženju s djecom.