Iako je prošlo tri godine od kada se razišao jedan od najpoznatijih holivudskih bračnih parova, 55-godišnji glumac Brad Pitt i 43-godišnja glumica, filantropkinja i globalno poznata modna ikona Angelina Jolie, kako prenosi Hollywood Life, Angelina nije preboljela Brada. Naime, 43-godišnjoj glumici je i dalje jako teško na samu pomisao da je njezin bivši suprug u vezi s drugom ženom. 'Nadam se da je Brad sretan, ali ne želim razmišljati o tome viđa li se s nekime', prenio je izvor blizak Angelini njezine riječi.

Ova glasina se proširila nakon što je nedavno markantni glumac fotografiran u zagrljaju glumice Lene Dunham, na proslavi njezinog 33. rođendana. Iako između Lene i Brada nema ništa osim prijateljstva, ta je fotografija navodno jako zasmetala Angelinu. Izvor je također dodao da je 43-godišnja glumica još uvijek sama od kada se razvela od Brada. 'Angelina se ne viđa s nikim, niti trenutno traži vezu. Druži se s njoj dragim ljudima, ali to je sve', otkrio je za spomenuti medij.

Podsjećamo, Angelina i Brad upoznali su se na snimanju filma ''Gospodin i gospođa Smith', a vjenčali su se 2014. nakon osam godina veze. Ovaj nekada sretan bračni par ima šestero djece, troje posvojenih i troje bioloških, 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Zaharu, 12-godišnju Shiloh te 10-godišnje blizance Knoxa i Vivienne.